Mini chocolate cupcakes *vegan*

Jetzt bewerten
Mini Chocolate Cupcakes *vegan*
Andere
2 Portionen
sehr einfach
40 min

Zutaten

2

Zubereitung

Vorbereitungszeit15 min
Kochzeit25 min
  • Preheat oven to 160°. Line mini muffin pans with mini cupcake liners. In a bowl mix flour, sugar, baking soda and salt. Put the vinegar into the soymilk and let it thicken for 10 minutes.
  • Vermischt Mehl, Zucker, Natron und Salz in einer Schüssel. Gebt den Essig in die Soyamilch und lasst es 10 Minuten eindicken.
    In the bowl of a mixer mix vinegar-soymilk, oil, white chocolate syrup and vanilla.
  • Carefully add the flour mixture. And beat on medium speed until incorporated. Don´t overbeat it!
  • Fill cupcake liners about 3/4 full and bake in preheated oven for about 10 minutes at 160°C.


Fragen


Fotos von Mitgliedern die dieses Rezept zubereitet haben.

Kommentare

Rezept bewerten:




+