Rustikale bio-joghurtbrötchen mit 38% weizenvollkorn
Jetzt bewerten

Zutaten
4
Ähnliche Rezepte
-
Soja-joghurt-apfelmus-kuchen (vegan und glutenfrei)
-
Smoothie-bowl kiwi minze spinatsprossen
-
Griechischer joghurt, gurken- und zwiebelsauce
-
Creamy sauce deluxe, das geheimnis der potato sauce endlich gelüftet!
Zubereitung
Vorbereitungszeit10 min
Kochzeit25 min
- Mix all ingredients well together 2,5 minutes on lowest speed
- Continue on second speed until the dough dissolves from the bowl but maximum up to 4 to 4,5 minutes - overall max.
- Shape it as rolls and let it finally rest at 28 degree for 1 hour and 20 minutes
- Bake at 270 degree falling to 230 degree with steam for 20 minutes. Let the oven door slightly open the last 5 minutes - release steam after 10 minutes
Fragen
Fotos von Mitgliedern die dieses Rezept zubereitet haben.
Kommentare
Rezept bewerten:
Es gibt keine Kommentare!